Home   |   Wie zijn wij?   |   Contact
GNMF  +
ANBI  +
GNMF op
gnmf op twitter
Nationale Postcode Loterij
ANBI
CBF
GMF digitale nieuwsbrief
- gratis
- tweewekelijks
- actuele informatie en agenda

Word lid van de GNMF

Word nu lid en ontvang de DVD Levende RivierEen provincie met een afwisselend landschap, rijke natuur en een schoon milieu. Daar zet de vereniging Gelderse Natuur en Milieufederatie zich voor in, samen met inwoners, bedrijven, overheden en lokale natuur en milieuorganisaties. We zien we erop toe dat wettelijke regels voor natuur, milieu en landschap goed worden nageleefd en ondersteunen initiatieven om een mooi en duurzaam Gelderland te realiseren.

 

Streepje voor

Alleen met steun van onze leden en donateurs kunnen wij ons werk als onafhankelijke organisatie blijven doen. Steun je ons ook? Voor 25 euro per jaar ben je al lid! Als lid heb je bij ons een streepje voor:

DVD Levende rivier voor nieuwe leden

Voor nieuwe leden hebben we een schitterende aanbieding: de DVD Levende Rivier (t.w.v. € 19,95) van Ruben Smit. Deze fotograaf en filmmaker (oa De Nieuwe Wildernis) legde in een kano een tocht over de Rijn af, van Lobith naar de Noordzee.

Levende Rivier is ooit bedacht als een pure natuurdocumentaire in vier etappes. Op de DVD staat het allemaal; vier keer 25 minuten plus de making-off van ruim 30 minuten. Ervaar de expeditie zoals hij bedoeld is. Een expeditie met avontuurlijke overnachtingen langs de onbekende waterwegen. Vastgelegd in hoge kwaliteit natuurbeeld met alle planten en dieren die Ruben tegenkomt. Hij brengt dit in enthousiasme dichtbij.

Word lid van de GNMF en ga op reis met Ruben Smit.

 

NB: Deze aanbieding geldt niet wanneer je je opgeeft voor de Cursus Wildlife op 15 oktober, want die krijg je al cadeau!

 

Je kunt je aanmelden als individueel lid of als lokale natuur- en milieuorganisatie. De lidmaatschapsvoorwaarden uit onze statuten kunt u hier nalezen.


Ik wil me aanmelden als
Video
07-12-2016
Project Hattemerpoort op NOV-TV

25-09-2015
Govert Schilling ambassadeur van de Nacht

16-01-2015
Hans Dorrestijn tegen Parklaan Ede

zie alle video's
http://www.gnmf.nl/petitie
http://www.gnmf.nl/site/Helpdesk/Helpdesk%20-%20Uiterwaarden/
http://www.gnmf.nl/site/Projecten/Hier%20Opgewekt/
http://www.gnmf.nl/site/Helpdesk/Helpdesk%20-%20Wildlife%20Crime/