Skip navigation MENU

Het Energie Initiatief

Campagne over

De Energieservicepunten van de Natuur en Milieufederaties bieden handige tools en producten om ook uw initiatief een kickstart te geven.

 

logo-het-energie-initiatief

 

De Natuur en Milieufederaties spelen een belangrijke rol bij de uitrol van lokale duurzame energie in de provincies. Met de Energieservicepunten ondersteunen wij sinds 2011 lokale energiegroepen met eerstelijnshulp, het bijbrengen van kennis en het organiseren van uitwisselingsmomenten. We brengen lokale initiatiefnemers, overheden, netbeheerders, bedrijven en woningcorporaties met elkaar in contact en ontwikkelen samen activiteiten. De Natuur en Milieufederaties zijn betrokken bij vele energieprojecten door heel Nederland. Op deze manier werken we aan ons doel: het in positie brengen van bewoners en collectieven om een duurzame energiehuishouding te kunnen realiseren.

 

Het Energie Initiatief

Een team van experts adviseert en verbindt collectieven, bedrijven en overheden in de gezamenlijke ambitie om de energietransitie te versnellen. Lees verder op de website van het Energie Initiatief wat de Natuur en Milieufederaties voor u als collectief, bedrijf of overheid kunnen betekenen.

 

Het Energie Initiatief

 

 

Maarten Visschers on EmailMaarten Visschers on Linkedin
Maarten Visschers
Maarten Visschers
Maarten is beleidsmedewerker Klimaat, Energie en Duurzaamheid
Meer weten? Maarten is het aanspreekpunt voor Klimaat, energie en duurzaamheid binnen de GNMF.