Skip navigation MENU

Word donateur

Het GNMF-bureau, het bestuur en de ruim honderd aangesloten natuur- en milieuorganisaties werken met hart en ziel voor natuur en milieu. De rol die de GNMF als pleitbezorger vervult, is nog altijd onmisbaar. De druk op natuur en milieu blijft in de huidige economisch turbulente tijd groot. De kosten van ons werk financieren we voor ongeveer veertig procent uit subsidie van de Provincie Gelderland. Ook de Nationale Postcode Loterij is een belangrijke subsidieverstrekker. Het resterende deel halen we uit projectenfinanciering, donaties of giften.

 

 

Online via iDEAL

Je kunt hier online doneren via iDEAL. Da’s wel zo gemakkelijk voor ons én voor jou.  Alvast hartelijk bedankt!

Overschrijving

Je kunt een bedrag overmaken naar onze Triodos rekening: NL89 TRIO 0338 6290 25 o.v.v. ‘donatie’. Alvast hartelijk bedankt!

Periodieke Schenking

Wist je dat jouw gift nu vanzelf meer waard kan worden? Als je ons vijf jaar lang een bedrag schenkt, is die gift volledig af te trekken bij uw aangifte inkomstenbelasting. Dat heet een periodieke gift.

Het mes snijdt ook nog eens aan twee kanten, want de GNMF betaalt geen schenkbelasting over jouw gift. Je donatie komt zodoende geheel ten goede aan de natuur en het milieu in Gelderland.  Alle informatie vind je op de pagina Periodiek schenken aan de GNMF.