Skip navigation MENU

Vacature: Medewerker Energie en circulaire economie

Geplaatst op 05-09-2019 in Nieuws.

De Gelderse Natuur en Milieufederatie heeft een vacature voor een medewerker Energie en circulaire economie. We zoeken iemand die een actieve rol neemt in de energietransitie in Gelderland. Je ontwikkelt en versterkt het netwerk met lokale groepen, bewonersinitiatieven, bedrijven en overheden. Je bent aanjager en ondersteuner van samenwerking, co-creatie, participatie en projecten op het gebied van energiebesparing en (lokale) opwekking van duurzame energie.

Je organiseert de samenwerking met partners, zoals de natuurorganisaties en Energie samen (energiecoöperaties), voor het ontwikkelen van gezamenlijke visies en initiatieven. Je behartigt het belang van een voortvarende energietransitie mét participatie en goede ruimtelijke kwaliteit. Vanuit deze ambitie draag je bij aan de regionale energiestrategieën in Gelderland. Je volgt ontwikkelingen op het gebied van biomassa en geothermie en draagt bij aan het publieke debat over duurzame energie.
Daarnaast initieer je in een beperkt deel van je tijd projecten op het gebied van circulaire economie. Je bent aanspreekpunt voor lokale groepen omtrent bedrijvigheid en milieu.

Wil jij de energietransitie in Gelderland aanjagen? Klik dan hier voor de gehele vacaturetekst. We willen de vacature zo snel mogelijk invullen, dus je kunt direct aan de slag.

Petra Souwerbren on Email
Petra Souwerbren
Petra Souwerbren
Directeur
Meer weten? Neem dan contact op via p.souwerbren@gnmf.nl of 06 2305 5791.